En varm bil startar lättare

Du vet väl om att en varm bil startar lättare än en kall? Det är heller inte särskilt miljövänligt att köra en kall bil. Det är ganska påfrestande för bilen att fungera optimalt när den är kall. En kall bil behöver använda hela sin energi till att värma upp bilen. Motorn fungerar sämre när den är kall. Det säger sig nästan sig självt. Så varför inte skaffa en motorvärmare?

Skaffa motorvärmare

En effektiv motorvärmare värmer upp motorn så att den är varm när du startar den. Och när motorn är varm innan du startar den, behöver den inte så mycket energi när den väl sedan ska köra. Så se till att skona bilen med en motorvärmare.

På samma sätt är det även med en kupevärmare. Den ser till så att ni som ska sitta i bilen får sätta er i en varm bil. Ni slipper bli förkylda av att sätta er i kalla bilsäten. Hela bilen fungerar bättre med en kupevärmare. Den kan du också enkelt styra över innan du sätter dig i bilen för att köra iväg.

Du kan knäppa på kupevärmaren i förväg

Du kan bestämma när kupevärmaren ska starta och hur varmt det ska vara i bilen när du väl sätter dig i den. Det finns alldeles utmärkta appar för detta.
Ska ni åka ut i naturen och ha en riktig friluftsdag? Då kan du värma bilen innan ni åker hem.

Med en kupevärmare får alla i familjen sätta er i en varm bil och slipper frysa. En annan bra sak med en kupevärmare är även att om det är så kallt att du måste skrapa isiga fönster, så slipper du det med en effektiv kupevärmare. Bra, eller hur?